Opsmøring af kage

1. skær bundene til, læg en i bunden.

2. kom 1 lag mousse i. (moussen har ligget i køleskabet i godt 2 timer til det er stift)

3. kom en bund oven på det første lag mousse.

4. kom den sidste mousse på.

5. læg den sidste bund på.

6. kom film omkring og sæt kagen i køleskabet i ca. 1 døgnstid.

7.fjern filmen og løsne forsigtigt bageringen.

8. smør kagen op, her har jeg brugt palmin smørcreme med pasta farve.

9. kagen her er smurt op 2 gange og er nu klar til at komme fondant på.





Om mig

Hej hej, Så har jeg fået oprettet mig en blog;-) der vil dog stadig komme nogen ændringer til jeg finder det rigtige layout.. Jeg er mor til 2 dejlige piger på hhv. 3½ og 11½. Jeg arbejder som privat dagplejer i en lille by uden for odense, som hedder Agedrup. I min fritid bruger jeg på, at være meget sammen med min dejlige familie, jeg ELSKER at danse Zumba, og bagning gør jeg en del i, men meget af fritiden går, i perioder, på at bage div. kager, og specielt på kager med overtræk og pynt. Alle mine kage er smurt op med smørcreme eller chees creme og overtrukket med fondant. Alle figur mm. er ligeledes lavet i fondant. Bundene laver jeg selv....I LOVE IT;-) Du skal ALTID være så velkommen til at kontakte mig på lottitdc@hotmail.com Håber du får en dejlig oplevelse ved at kigge lidt rundt på min blog. God tur;-)